ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

  • Целогодишен сорт Фламенко

    Фламенко е Целогодишен сорт, формира средно едри плодове с големина 30 – 40гр, плътно плодове месо с приятен червен цвят.Плодовете добре понасят дъждовно време и са сравнително по-слабо податливи на сиво гниене.Сорта е много продуктивен, много сладък  и ароматен . Предпочитан е както от любителите градинари, така и от по-големи производители. Плодовете на Фламенко се произвеждат основно за прясно консумация, но са подходящи и за преработка.Сорта не е податлив към листни петна, брашнеста мана и кореново гниене.Може да се отглежда в оранжерии и на открито.

    04.10.2019

    Прочети публикацията

  • Арония - Плодова витаминна бомба

    Аронията е храст с дребни черни плодове. На пръв поглед може да ви заприлича на касис или мечо грозде. Именно в дребните черни плодове се крият лечебните ѝ свойства. Старите хора казват, че птиците преди да поемат на юг, се хранят именно с тези плодове.

    01.09.2019

    Прочети публикацията

  • Знаете ли, защо до лозето се садят рози?

    Като индикаторни растения те показват дали идват брашнеста мана и сиво гниене. Ако сте били на италиански лозя, най-вероятно е привлякла вашия интерес следната картина: красиви розови храсти са засадени в началото и в края на лозовата плантация и често са и между редовете на лозите.  

    07.05.2019

    Прочети публикацията

  • ВАЖНИ ПРАВИЛА ПРИ ОТГЛЕЖДАНЕ НА БОРОВИНКИ

    С подходящи грижи, боровинките могат да дават реколта от 50 до 90 години. Боровинките плодове са широко разпространени за лечение в народната медицина, и все пак това са просто сладко кисели плодове, които имат невероятен вкус. Грижата за боровинки е основно редовно поливане: тази процедура се извършва два пъти месечно, но ако има продължително засушаване, тогава водата растението по-често, защото почвата под боровинките би трябвало да е леко влажна през цялото време

    24.01.2019

    Прочети публикацията

  • Не може да се отървете от листните въшки - опитайте мляко и йод

    Листни въшки - един от най-често срещаните градински вредители. Тези насекоми са невидими, но могат значително да навредят на добива на култивираните растения и дори да доведат до тяхната смърт. Ще ви кажа как да се отървете от паразитите с помощта на мляко и йод - без да прибягвате до химически препарати.


    17.01.2019

    Прочети публикацията