ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

  • Торене с естествени средства

    Тайната на прекрасната цветна градина е проста: растенията трябва да бъдат добре нахранени, в противен случай не чакайте буйна зеленина или добър цъфтеж. Продължителното време на недостиг на хранителни вещества обикновено води до болести, тъй като силите на устойчивост на растението се понижават. Ето как да си създадете собствени натурални торове, които са безвредни както за вас, така и за почвата.

    07.01.2019

    Прочети публикацията

  • Мурсалски чай здравословно чудо

    Мурсалски чай, познат още като пирински, триградски, алиботушки или шарпланински, лекува редица заболявания. Билката се е появила по планинския рид Мурсалица над родопското село Мугла преди много години и расте само в определени части на Родопите, Пирин и Славянка. Сега всички знаят, че едно от тайните чудеса на България има антимикробно и противовъзпалително действие. Като антиоксидант пречиства организма, а действието му е познато в народната  медицина от векове.

    02.01.2019

    Прочети публикацията

  • Кафето е много ценен ресурс за градината

    Много хора просто изхвърлят утайката от кафе, след като си сварят напитката. Да се наслаждаваш само на чашата си с кафе обаче не е достатъчно, защото то може да е полезно още много неща.   

    31.12.2018

    Прочети публикацията

  • ГРОЗДЕ СОРТ НАДЕЖДА

    Сортът Надежда е получен при кръстосването на сортовете Войводово 4 и Май 3. Листът е средно голям, петделен, понякога триделен, отгоре почти гладък, гол. Опашният вряз е отворен, лировиден, с остро дъно. Често листът е извит надолу поради пречупването на главния нерв към средата (характерно). Дръжката на листа е средно дълга.

    23.11.2018

    Прочети публикацията

  • Най-ранните десертни лози които узряват до средата на август

    Сигурно сте чували, че антиоксидантните свойства на грозде предпазват кожата от ултравиолетови лъчи , които са основна причина за развитието на кожния рак. Това е и причината есенният плод да намира все по-широко приложение и в козметиката. От друга страна, неотдавна учени са установили, че редовната консумация на грозде може да намали рисковите фактори за възникването на деменция и Алцхаймер, a също и да подсили паметта. За ползите от вкусния плод е казано и изписано много, затова днес ще ви запознаем с най-популярните сортове десертно грозде. Освен че всички те са надарени с прекрасен аромат и свеж вкус, могат да ви бъдат и верни помощници в приготвянето на най-различни десерти.

    10.11.2018

    Прочети публикацията