ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

  • Открийте Здравословните Ползи на Пинк Лимонада Боровинка

    Пинк лимонада боровинка е изключително ароматна, обединява сочната сладост на боровинките с освежаващия цитрусов аромат на лимонада. С плодове, които са нежно розови и примамливи за окото, този сорт не само красиво украсява градината, но и предлага неповторим вкусов опит. Сладкото изобилие на антиоксиданти и витамини този сорт  боровинка е неотразим избор за здравословно удоволствие. Добавете я към своите смутита, десерти или я консумирайте прясна за естествено освежаване през топлите дни. Съчетавайки красота и вкус, този сорт създава уникална градинска и гастрономична  симфония от вкус .

    22.01.2024

    Прочети публикацията

  • Фестука (Синя трева)по Фън Шуй за Привличане на Енергия на Богатство:

    "Фестука Синя Трева - инвестирайте в баланс и красота за вашата градина! Съчетаваща уникален син цвят и лесна грижа, тази декоративна трева добавя стил и издръжливост. Привличаща положителна енергия, тя съчетава естетика и практичност, предоставяйки ви възможността за уникален и хармоничен ландшафт."

    10.01.2024

    Прочети публикацията

  • Открийте вълнуващия вкус на Киви Исай - сочен, изтънчен и пълен с хранителни блага

    "Открийте вълнуващия вкус на Киви Исай - сочен, изтънчен и пълен с хранителни блага. Впечатлете сетивата с уникалната комбинация от сладост и свежест.Ароматът на Голото киви пренася във вашия градинарски рай неповторимо преживяване, където качеството на вкуса е на първо място.

    10.01.2024

    Прочети публикацията

  • Живият плет от лавровишна Новита – практичност и свежест в градината!

    Имаме специална секция, посветена на оградите в градината. Днес отново предлагаме вид ограда, но и още нещо. Става дума за красивия и интересен жив плет. Това, знаете, е редица от един или няколко различни вида растения, която има за цел да осигури уют, уединение или бордюр в градината ви. В зависимост от това дали искате да се скриете от любопитни съседи и минувачи или имате нужда от обединяващ елемент в двора си, можете да изберете растенията за вашия плет от различни храсти и дървета. Всички те, разбира се, се различават по размер, листна маса, цъфтеж и устойчивост.

    08.02.2023

    Прочети публикацията

  • Руски градински чай използва се за акцент в градината -(Perovskia atriplicifolia)

    Perovskia atriplicifolia е растение, познато под наименованията Перовския, Руски градински чай, Руски мъдрец и Руска салвия.Многогодишно полухрастовидно растение с презимуващо коренище. Стъблата са четириръбести, сиви, изправени, много на брой. Листата са сивозелени, 5 на 2.5 см, овласени, елиптични с вълнообразна периферия. Имат специфичен силен и приятен аромат при докосване. Съцветията са рехави, цветчетата подобни на лавандула. Перовскията произхожда от Централна Азия - Иран, Афганистан, Пакистан и Тибет, където расте на скалисти припечни склонове.

    05.02.2023

    Прочети публикацията