Овощен и декоративен разсадник FLOWER GARDEN

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

 • Знаете ли, защо до лозето се садят рози?

  Като индикаторни растения те показват дали идват брашнеста мана и сиво гниене. Ако сте били на италиански лозя, най-вероятно е привлякла вашия интерес следната картина: красиви розови храсти са засадени в началото и в края на лозовата плантация и често са и между редовете на лозите.  

  07.05.2019

  Прочети публикацията

 • ВАЖНИ ПРАВИЛА ПРИ ОТГЛЕЖДАНЕ НА БОРОВИНКИ

  С подходящи грижи, боровинките могат да дават реколта от 50 до 90 години. Боровинките плодове са широко разпространени за лечение в народната медицина, и все пак това са просто сладко кисели плодове, които имат невероятен вкус. Грижата за боровинки е основно редовно поливане: тази процедура се извършва два пъти месечно, но ако има продължително засушаване, тогава водата растението по-често, защото почвата под боровинките би трябвало да е леко влажна през цялото време

  24.01.2019

  Прочети публикацията

 • Не може да се отървете от листните въшки - опитайте мляко и йод

  Листни въшки - един от най-често срещаните градински вредители. Тези насекоми са невидими, но могат значително да навредят на добива на култивираните растения и дори да доведат до тяхната смърт. Ще ви кажа как да се отървете от паразитите с помощта на мляко и йод - без да прибягвате до химически препарати.


  17.01.2019

  Прочети публикацията

 • РАСТЕНИЯ КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ В ГРАДИНАТА

  Известно е, че растенията взаимодействат помежду си, някои помагат един на друг, наричат ​​ги растения-компаньони, докато други са растения, които не са придружители. В екологичното градинарство подходяща комбинация от растения е от съществено значение, защото ще се радваме на здравословни зеленчуци, без да използваме химически разтвори за отстраняване на вредители и болести. 

  13.01.2019

  Прочети публикацията

 • Торене с естествени средства

  Тайната на прекрасната цветна градина е проста: растенията трябва да бъдат добре нахранени, в противен случай не чакайте буйна зеленина или добър цъфтеж. Продължителното време на недостиг на хранителни вещества обикновено води до болести, тъй като силите на устойчивост на растението се понижават. Ето как да си създадете собствени натурални торове, които са безвредни както за вас, така и за почвата.

  07.01.2019

  Прочети публикацията