Овощен и декоративен разсадник FLOWER GARDEN

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

 • РАСТЕНИЯ КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ В ГРАДИНАТА

  Известно е, че растенията взаимодействат помежду си, някои помагат един на друг, наричат ​​ги растения-компаньони, докато други са растения, които не са придружители. В екологичното градинарство подходяща комбинация от растения е от съществено значение, защото ще се радваме на здравословни зеленчуци, без да използваме химически разтвори за отстраняване на вредители и болести. 

  13.01.2019

  Прочети публикацията

 • Торене с естествени средства

  Тайната на прекрасната цветна градина е проста: растенията трябва да бъдат добре нахранени, в противен случай не чакайте буйна зеленина или добър цъфтеж. Продължителното време на недостиг на хранителни вещества обикновено води до болести, тъй като силите на устойчивост на растението се понижават. Ето как да си създадете собствени натурални торове, които са безвредни както за вас, така и за почвата.

  07.01.2019

  Прочети публикацията

 • Мурсалски чай здравословно чудо

  Мурсалски чай, познат още като пирински, триградски, алиботушки или шарпланински, лекува редица заболявания. Билката се е появила по планинския рид Мурсалица над родопското село Мугла преди много години и расте само в определени части на Родопите, Пирин и Славянка. Сега всички знаят, че едно от тайните чудеса на България има антимикробно и противовъзпалително действие. Като антиоксидант пречиства организма, а действието му е познато в народната  медицина от векове.

  02.01.2019

  Прочети публикацията

 • Кафето е много ценен ресурс за градината

  Много хора просто изхвърлят утайката от кафе, след като си сварят напитката. Да се наслаждаваш само на чашата си с кафе обаче не е достатъчно, защото то може да е полезно още много неща.   

  31.12.2018

  Прочети публикацията

 • ГРОЗДЕ СОРТ НАДЕЖДА

  Сортът Надежда е получен при кръстосването на сортовете Войводово 4 и Май 3. Листът е средно голям, петделен, понякога триделен, отгоре почти гладък, гол. Опашният вряз е отворен, лировиден, с остро дъно. Често листът е извит надолу поради пречупването на главния нерв към средата (характерно). Дръжката на листа е средно дълга.

  23.11.2018

  Прочети публикацията