FLOWER GARDEN

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

 • СХЕМА ЗА ОПАЗВАНЕ НА ЯБЪЛКИ И КРУШИ-(СЕМКОВИ)

  По време на покой, когато овощните дървета нямат листа, вредителите, които зимуват по тях са много по-уязвими. Усилията ни да се преборим с тях дават добри резултати. Всички овощни култури-семкови и костилкови се нападат от голям брой вредители. За това късното зимно и ранно пролетно пръскане е ефикасна мярка и осигурява нормален старт на дръвчетата за новата вегетация.

  10.11.2019

  Прочети публикацията

 • Целогодишен сорт Фламенко

  Фламенко е Целогодишен сорт, формира средно едри плодове с големина 30 – 40гр, плътно плодове месо с приятен червен цвят.Плодовете добре понасят дъждовно време и са сравнително по-слабо податливи на сиво гниене.Сорта е много продуктивен, много сладък  и ароматен . Предпочитан е както от любителите градинари, така и от по-големи производители. Плодовете на Фламенко се произвеждат основно за прясно консумация, но са подходящи и за преработка.Сорта не е податлив към листни петна, брашнеста мана и кореново гниене.Може да се отглежда в оранжерии и на открито.

  04.10.2019

  Прочети публикацията

 • Арония - Плодова витаминна бомба

  Аронията е храст с дребни черни плодове. На пръв поглед може да ви заприлича на касис или мечо грозде. Именно в дребните черни плодове се крият лечебните ѝ свойства. Старите хора казват, че птиците преди да поемат на юг, се хранят именно с тези плодове.

  01.09.2019

  Прочети публикацията

 • Знаете ли, защо до лозето се садят рози?

  Като индикаторни растения те показват дали идват брашнеста мана и сиво гниене. Ако сте били на италиански лозя, най-вероятно е привлякла вашия интерес следната картина: красиви розови храсти са засадени в началото и в края на лозовата плантация и често са и между редовете на лозите.  

  07.05.2019

  Прочети публикацията

 • ВАЖНИ ПРАВИЛА ПРИ ОТГЛЕЖДАНЕ НА БОРОВИНКИ

  С подходящи грижи, боровинките могат да дават реколта от 50 до 90 години. Боровинките плодове са широко разпространени за лечение в народната медицина, и все пак това са просто сладко кисели плодове, които имат невероятен вкус. Грижата за боровинки е основно редовно поливане: тази процедура се извършва два пъти месечно, но ако има продължително засушаване, тогава водата растението по-често, защото почвата под боровинките би трябвало да е леко влажна през цялото време

  24.01.2019

  Прочети публикацията