ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

 • ЙОЩА-(Jostaberry) Перфектната комбинация от касис и цариградско грозде за вашата градина

  Открийте чара на Jostaberry, устойчив и многостранен хибрид, който съчетава най-добрите качества на касиса и цариградското грозде. Този уникален плод е резултат от кръстосването на черно френско грозде (касис) и цариградско грозде , предлагайки богат на витамини и антиоксиданти плод, който е идеален за отглеждане в домашни условия.

  14.04.2024

  Прочети публикацията

 • Открийте Здравословните Ползи на Пинк Лимонада Боровинка

  Пинк лимонада боровинка е изключително ароматна, обединява сочната сладост на боровинките с освежаващия цитрусов аромат на лимонада. С плодове, които са нежно розови и примамливи за окото, този сорт не само красиво украсява градината, но и предлага неповторим вкусов опит. Сладкото изобилие на антиоксиданти и витамини този сорт  боровинка е неотразим избор за здравословно удоволствие. Добавете я към своите смутита, десерти или я консумирайте прясна за естествено освежаване през топлите дни. Съчетавайки красота и вкус, този сорт създава уникална градинска и гастрономична  симфония от вкус .

  22.01.2024

  Прочети публикацията

 • Фестука (Синя трева)по Фън Шуй за Привличане на Енергия на Богатство:

  "Фестука Синя Трева - инвестирайте в баланс и красота за вашата градина! Съчетаваща уникален син цвят и лесна грижа, тази декоративна трева добавя стил и издръжливост. Привличаща положителна енергия, тя съчетава естетика и практичност, предоставяйки ви възможността за уникален и хармоничен ландшафт."

  10.01.2024

  Прочети публикацията

 • Открийте вълнуващия вкус на Киви Исай - сочен, изтънчен и пълен с хранителни блага

  "Открийте вълнуващия вкус на Киви Исай - сочен, изтънчен и пълен с хранителни блага. Впечатлете сетивата с уникалната комбинация от сладост и свежест.Ароматът на Голото киви пренася във вашия градинарски рай неповторимо преживяване, където качеството на вкуса е на първо място.

  10.01.2024

  Прочети публикацията

 • Живият плет от лавровишна Новита – практичност и свежест в градината!

  Имаме специална секция, посветена на оградите в градината. Днес отново предлагаме вид ограда, но и още нещо. Става дума за красивия и интересен жив плет. Това, знаете, е редица от един или няколко различни вида растения, която има за цел да осигури уют, уединение или бордюр в градината ви. В зависимост от това дали искате да се скриете от любопитни съседи и минувачи или имате нужда от обединяващ елемент в двора си, можете да изберете растенията за вашия плет от различни храсти и дървета. Всички те, разбира се, се различават по размер, листна маса, цъфтеж и устойчивост.

  08.02.2023

  Прочети публикацията