Овощен и декоративен разсадник FLOWER GARDEN

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

 • Кафето е много ценен ресурс за градината

  Много хора просто изхвърлят утайката от кафе, след като си сварят напитката. Да се наслаждаваш само на чашата си с кафе обаче не е достатъчно, защото то може да е полезно още много неща.   

  31.12.2018

  Прочети публикацията

 • ГРОЗДЕ СОРТ НАДЕЖДА

  Сортът Надежда е получен при кръстосването на сортовете Войводово 4 и Май 3. Листът е средно голям, петделен, понякога триделен, отгоре почти гладък, гол. Опашният вряз е отворен, лировиден, с остро дъно. Често листът е извит надолу поради пречупването на главния нерв към средата (характерно). Дръжката на листа е средно дълга.

  23.11.2018

  Прочети публикацията

 • Най-ранните десертни лози които узряват до средата на август

  Сигурно сте чували, че антиоксидантните свойства на грозде предпазват кожата от ултравиолетови лъчи , които са основна причина за развитието на кожния рак. Това е и причината есенният плод да намира все по-широко приложение и в козметиката. От друга страна, неотдавна учени са установили, че редовната консумация на грозде може да намали рисковите фактори за възникването на деменция и Алцхаймер, a също и да подсили паметта. За ползите от вкусния плод е казано и изписано много, затова днес ще ви запознаем с най-популярните сортове десертно грозде. Освен че всички те са надарени с прекрасен аромат и свеж вкус, могат да ви бъдат и верни помощници в приготвянето на най-различни десерти.

  10.11.2018

  Прочети публикацията

 • ПЛОСКА ПРАСКОВА-(ПОНИЧКА)-СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ

  Те са по-издръжливи на засушаване, защото традиционните трябва да охранват плодове с по-голяма маса. Това не е единственото им предимство – на вкус са по-сладки, с прекрасен мускатов аромат и бяло плодово месо

  20.10.2018

  Прочети публикацията

 • СЛИВА ЙО-ЙО Сортът е първият в света, напълно устойчив към вируса на шарка и гъбни болести  Произход : Сорта е създаден от д-р Валтер Хартман, и е кръстоска между Ortenauer и Стенлей.

  Плодове: Едри, овални, тъмносиньо оцветени, със светлосин восъчен налеп. Месото е хрупкаво, сочно, със сладко-кисел хармоничен вкус. Костилката се отделя добре. Сортът е резистентен на шарка и устойчив на гъбни болести. Много подходящ за отглеждане в заразени с шарка райони. Сливите от сорта ЙО-ЙО са подходящи за директна консумация, за преработка и сушене.Сортът ЙО-ЙО зрее между 30 август и 5 септември.Слива - Йо-йо СЛИВА ЙО-ЙО Сортът е първият в света, напълно устойчив към вируса на шарка и гъбни болести

  13.10.2018

  Прочети публикацията