ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

 • ПРАВИЛА ПРИ ЗАСАЖДАНЕ НА ОВОЩНИ ФИДАНКИ

  Разстоянията на засаждане са от основно значение, особено ако ще се засаждат повече бройки фиданките . Тогава е препоръчително овошките да не се засаждат разпръснато из цялата градина, а да се подредят в редове. Желателно е дръвчетата от един вид да са групирани заедно, за да могат да се опрашват по-лесно, както и да се извършват различни агротехнически дейности, които са характерни за тях - например резитба, пръскане с продукти за растителна защита и др. Какво още да имате предвид: . Фиданките  да стоят на определено отстояние от оградата на съседите. . Не бива фиданките  да се засаждат много близко, особено ако видът е бързо растящи или образува по-обемна корона. . При засаждане на нова овощна градина, в зависимост от вида и растежната сила на подложката, се препоръчват съответно схеми на засаждане.

  20.11.2017

  Прочети публикацията

 • ПОЧТИ ДВОЙНО СА НАРАСНАЛИ ОВОЩНИТЕ ГРАДИНИ В СТРАНАТА

 • Арония е едно лековито растения

  Ботаническа информация:
  Растителният вид Aronia Melanocarpa принадлежи към семейство Rosaceaeи произхожда от Северна Америка.
  Аронията е храст с височина 2-2,5 метра. Има лъскави тъмнозелени листа, елипсовидно заострени при върха. През есента листата се оцветяват в оранжево-червено и пурпурно червено. Аронията вирее добре при нашите климатични и почвени условия. Особен подходящи са средно и високопланински райони с височина 500-1500 метра и повече валежи. Най-подходящи за нея са сравнително плодородни или наторени с органични и минерални торове почви, умерено до слабо-кисели или с неутрална реакция.

  16.11.2017

  Прочети публикацията

 • КАК ДА ЗАЩИТИМ ОВОШКИТЕ ОТ ЗАЙЦИ

  Зимата и дебелия сняг ограничават източниците на храна на зайците и сърните, което е предпоставка да нападат младите овошки с тънка кора. Особено уязвими са #крушите, #сливите и #ябълките и то най-младите, прасковите не са най-любимите, но в краен случай и те биват нападани.

  05.11.2017

  Прочети публикацията

 • Сливата е сред най-доходоносните овошки

  Сливите  предпочитат леките глинесто-песъчливи почви. Ако почвата в градината е кисела, се практикува варуване веднъж на 4-5 години. Варта се разхвърля по повърхността и почвата се прекопава.

  03.11.2017

  Прочети публикацията