ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

  • ЛЕШНИК РЕЗИТБА И РАЗМОЖАВАНЕ

    Римски лешник - плододава много добре и редовно. Плодовете са средни до едри, наподобяващи форма на кестен. Ядка, изпълваща добре черупката, с фин и сладък вкус. Зрее през втората половина на август.

    03.02.2018

    Прочети публикацията

  • КЪПИНИ БЕЗ БОДЛИ - размножаване и сортове

    Къпината е  сравнително слабо разпространен овощен вид у нас. Отглежда се изключително като любителска култура заради привлекателните и с богато съдържание плодове, които се използват както за прясна консумация, така и за преработка в компоти, сладка, конфитюри и др. Развива се най-добре в райони с по-прохладен и влажен климат. Когато има условия за напояване може да се отглежда и в по-сухи и по-топли райони.

    28.01.2018

    Прочети публикацията

  • Мискет хамбургски е ценен десертен сорт грозде

    хамборски мискет е ценен десертен сорт гроздеСортът Мискет хамбургски е получен в Англия от кръстосването на сортовете Франкентал и Мискет александрийски. Отглежда се в почти всички лозарски страни на света. В нашата страна е познат отдавна и се отглежда в цялата страна върху малки площи. Листът е средно голям до голям, средно нарязан, петделен, слабо мрежестонабръчкан, отдолу мъхнато-четинест. Опашният вряз е затворен или отворен, стреловиден. Дръжката на листа е средно дълга, виненочервена.

    26.01.2018

    Прочети публикацията

  • Ползите за вашето здраве от "плода на дълголетието "-ГОДЖИ БЕРИ

    Годжи Бери (Lycium barbarum), наричани още вълчи боровинки или „плода на дълголетието”, са едни от най-популярните суперхрани. Идващи от Хималаите в Тибет и Монголия, днес годжи Бери се отглежда в много други държави, поради неговата нарастваща популярност. Годжи бери се консумира в Китай и Тибет от хилядолетия, като традиционнo червеникавите плодчета са сварявани и били използвани в сладки и солени ястия. Широко приложение годжи бери е намирало и в китайската медицина за лечение на редица здравословни заболявания.

    25.01.2018

    Прочети публикацията

  • Попска круша резитба

    В последните години вретено се препоръчва за формиране и на крушовите дървета. Формировката е много подходяща, когато се отлежат повече дръвчета, които могат да се засадят по-близко едно до друго и така да се спести място. Все пак трябва да се има предвид, че сортът Попска круша е силно растящ, т.е. важно е дърветата да се засаждат на по-голямо разстояние - 2.5 м. Вретено представлява пресечен конус с височина 2,5-3 метра, има 8-10 полегати рамена, които постепенно намаляват във височината на короната.

    24.01.2018

    Прочети публикацията