ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Общи условия

Това са Общите условия, съгласно които Овощен и декоративен разсадник FLOWER GARDEN предоставя услуги на клиентите си посредством онлайн магазина rosesplants.com. Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на бутона "потвърди поръчка", клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

- Продуктите, които се намират на rosesplants.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на производителя.

- След кликане на бутона "потвърди поръчка", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в кошницата. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

- rosesplants.com си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са налични. При липса на наличност от заявената стока, в рамките на няколко дни rosesplants.com уведомява клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента имейл или на посочения телефонен номер.

- Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на rosesplants.com, както и на куриерската фирма.

- При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката rosesplants.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.