ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Доставка

Скъпи клиенти,

Всички доставки се извършват с куриерска фирма еконт на посочения от Вас адрес в срок до 8 работни дни след приемането на поръчката.

*(С изключение на растенията и стоките със сезонен характер: семена, посадъчен материал, лози, декоративни растения.)

Всички пратки пътуват с опция „Преглед” При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци – външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера и незабавно, да се свърже с нас на тел. 0887 313538 и 0882 260957

Приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси или явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.