ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Новини

  • ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ Е МНОГО ПОЛЕЗНА ТИБЕСКА МАЛИНА-( МАЛИНА МЯУ-МЯУ)

    Той също така предполага, че Япония е родното място на тази малина, където е широко разпространена по планинските склонове и в леки гори на височина до 1500 метра. Според други версии, произходът на розолистната ягода-малина се среща в Китай и Тибет, следователно един от най-популярните му имена в Русия - тибетска малина.

    02.05.2021

    Прочети публикацията

  • Цветовете на розата говорят

    Първите сведения за розата срещаме в древните индийски предания, които разказват за почитта, с която се ползвало това цвете. Съществувал дори закон – всеки, който донесе на владетеля на страната роза, можел да го помоли за всичко, каквото пожелаел. С рози украсявали царските покои, с тях плащали данъци и такси. По време на републиката римляните смятали розата за олицетворение на строга нравственост и я използвали като награда за забележителни дела.

    27.01.2021

    Прочети публикацията

  • Грижа за розите през зимните месеци

    Януари или февроари е най-подходящият месец за зимни пръскания на розите. Обикновено те се правят след, като листата на розите опадат напълно, но най-добре е тази важна работа да се свърши непосредствено преди разпукването на пъпките. Затова използвайте активно по-топлите и слънчеви февруарски дни, съветват агрономите. Ако се изпусне благоприятния момент, е по-добре да оставите пръсканията за пролетта. Тогава обаче трябва да се използват препарати, които не увреждат пъпките.

    13.01.2021

    Прочети публикацията

  • СХЕМА ЗА ОПАЗВАНЕ ОТ НЕПРИЯТЕЛИ ЯБЪЛКИ И КРУШИ

    Борбата с насекоми и болести е позната на всеки летовник и градинар. За съжаление, без редовни градински процедури, е невъзможно да се получи добра реколта и да се отглеждат здрави дървета и храсти. Пръскането на овощни дървета започва най-рано през пролетта, докато пъпките се събудят и сокът не се движи. Едно лечение не е достатъчно, така че градинарите трябва да повтарят пръскането през целия сезон. За да не пропуснете момента и да не навредите на дърветата, препоръчително е да си направите график. И все пак е много важно да се изберат правилните препарати, които съответстват на сезона и вегетационния етап на растенията.

    23.11.2019

    Прочети публикацията

  • СХЕМА ЗА ОПАЗВАНЕ НА ЯБЪЛКИ И КРУШИ-(СЕМКОВИ)

    По време на покой, когато овощните дървета нямат листа, вредителите, които зимуват по тях са много по-уязвими. Усилията ни да се преборим с тях дават добри резултати. Всички овощни култури-семкови и костилкови се нападат от голям брой вредители. За това късното зимно и ранно пролетно пръскане е ефикасна мярка и осигурява нормален старт на дръвчетата за новата вегетация.

    10.11.2019

    Прочети публикацията