ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Целогодишен сорт Фламенко

Фламенко е Целогодишен сорт, формира средно едри плодове с големина 30 – 40гр, плътно плодове месо с приятен червен цвят.Плодовете добре понасят дъждовно време и са сравнително по-слабо податливи на сиво гниене.Сорта е много продуктивен, много сладък  и ароматен . Предпочитан е както от любителите градинари, така и от по-големи производители. Плодовете на Фламенко се произвеждат основно за прясно консумация, но са подходящи и за преработка.Сорта не е податлив към листни петна, брашнеста мана и кореново гниене.Може да се отглежда в оранжерии и на откритоСорта ягоди Flamenco е селектиран през 1995 г. от кръстоска между Evita x EMR77. Мъжкият родител е от кръстове, в които участват Selva, Tioga, Gorella and Gento.

Качество на плодовете .

Сладък вкус и сочна текстура. Плодовете на плодовете са твърди и не са склонни към нараняване. Срокът на годност е по-добър от Everest и скалата на брикс са били постоянно по-високи в опитите.

Ако се засади през есента, прибирането на реколтата ще започне през май и ще продължи до октомври. Пикът на производството обикновено е в началото на септември и повече плодове се получават през септември, отколкото през август. За увеличаване на добива е от съществено значение да се използва защита с полиетиленови тунели, така че плодовете с добро качество да могат да се берат през септември и октомври. Ако се засажда през лятото или есента, не е необходимо да се обезводнява през май, а прибирането на реколтата ще бъде непрекъснато от началото на май до октомври.

Фламенко е умерено устойчив на увяхване (Verticillium dahliae), но на производителите се препоръчва да направят почвен тест, преди да решат дали е необходимо фумигация. Устойчив към брашнеста мана (Sphaerotheca macularis) е подобна на Everest и се препоръчва същата програма за пръскане.Плодът е добре показан,а чашката е крехка,което позволява лесно бране. Производството на ластари е високо за постояно,трябва да се премахват редовно,за постигане на максимален добив.

Разсадник Flower-Garden plant предлага-овощни дръвчета,лози,рози,катерливи рози,малини,къпини,арония,цариграско грозде,касис,боровинки,бяла ягода,малини,рози,годжи бери,нар,райска ябълка,смокини,ягоди тел за поръчки 0887/31-35-38


« Назад към всички публикации