ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Открийте вълнуващия вкус на Киви Исай - сочен, изтънчен и пълен с хранителни блага

Киви Исай, също известен като Голото киви, е сорт, който привлича вниманието на градинарите със своя изключително изтънчен вкус и здравословни ползи. Този забележителен вид киви не само обогатява вкусовете на градинарите, но и предоставя непосредствен достъп до многобройните блага на този уникален плод.

 Изящен Вкус и Аромат Киви Исай се отличава със своя интензивен, сладък и освежаващ вкус. Сокосъдержанието му прави всяка хапка сочна и наслада за сетивата. Ароматът на Голото киви пренася във вашия градинарски рай неповторимо преживяване, където качеството на вкуса е на първо място.

Уникално Декоративно Съчетание Вашият градинарски рай може да бъде изпълнен с елегантност, когато внесете Киви Исай.

Здравословни Блага във Всяка Хапка  Киви Исай не само подпечатва сетивата със своя изтънчен вкус, но и предлага богатство от хранителни вещества, които са от полза за вашето здраве. Ето някои от ключовите хранителни вещества, които правят Голото киви толкова ценен:

Витамин C: Киви Исай е изключителен източник на витамин C, който е от съществено значение за здравето на имунната система, поддържането на кожното здраве и улесняването на абсорбцията на желязо.

 Витамин K: Витамин K, който се намира в киви, е важен за правилното съсирване на кръвта и поддържането на костната плътност.

 Фолиева Киселина: Този важен витамин B помага за правилното развитие на клетките и поддържането на здравето на сърцето.

Калий: Киви Исай съдържа високи нива на калий, което помага за регулиране на кръвното налягане и поддържане на здравословното функциониране на сърцето.

Диетични Фибри: Със своето високо съдържание на диетични фибри, Голото киви е добър за храносмилането и поддържането на здравословното функциониране на червата.

Витамин E: Този антиоксидант подпомага за защита на клетките от свободните радикали и поддържане на здравата кожа.

Мед и Фолат: Киви Исай съдържа и мед и фолат, които допринасят за поддържането на енергийния метаболизъм и здравето на кръвозахранването. С всеки сочен плод на Киви Исай вие не само се наслаждавате на прекрасен вкус, но и доставяте на своето тяло необходимите хранителни вещества. Това киви е перфектната добавка към вашата дневна диета за поддържане на оптималното здраве и благополучие. Пригответе се да откриете всички блага на този уникален плод Голото киви, който обединява вкуса със здравословните предимства във всяка хапка.

.

С Киви Исай вашият градинарски рай се превръща в източник на удоволствие и ползи за здравето. Не пропускайте възможността да отгледате този уникален вид киви и да съживите вашата градина с богатство от вкус и аромат.

може да стане не само източник на вкусни плодове, но и красив акцент във вашата градина.

                                             

Разсадник Flower-Garden plant ПРЕДЛАГА ХРАСТОВИДНИ РОЗИ,КАТЕРЛИВИ РОЗИ,ПЛОДНИ ХРАСТИ,РАСТЕНИЯ ЗА ЖИВ ПЛЕТ,ДЕКОРАТИВНИ ТРЕВИ,МЕДОННОСНИ РАСТЕНИЯ И ДЕКОРАТИВНИ ХРАСТИ ЗА ГРАДИНАТА тел за поръчки 0887/31-35-38


« Назад към всички публикации