ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

ЙОЩА-(Jostaberry) Перфектната комбинация от касис и цариградско грозде за вашата градина

Открийте чара на Jostaberry, устойчив и многостранен хибрид, който съчетава най-добрите качества на касиса и цариградското грозде . Този уникален плод е резултат от кръстосването на черно френско грозде ( касис) и цариградско грозде , предлагайки богат на витамини и антиоксиданти плод, който е идеален за отглеждане в домашни условия.

Описание и характеристики:

  • Плодове: Jostaberry дава големи, тъмно лилави до черни плодове, които са по-големи от касиса и имат сладко-кисел вкус. Плодовете са отлични за прясна консумация, както и за приготвяне на желе, сиропи, сладка и други десерти.
  • Растеж: Храстът на Jostaberry е здрав и висок, достигайки до около 1.5-2 метра. Той е относително устойчив на болести и не изисква специални грижи, което го прави подходящ за начинаещи градинари.
  • Цъфтеж и плододаване: Цветовете са незабележими, зеленикаво-бели, появяващи се през ранната пролет. Плодовете узряват в средата до края на лятото, като осигуряват богата реколта.

Изисквания за отглеждане:

  • Светлина: За успешен растеж, Jostaberry изисква пълно слънце до полусянка.
  • Почва: Предпочита добре дренирана, плодородна почва. Важно е да се поддържа почвата влажна, особено през топлите летни месеци.
  • Поддръжка: Редовната резитба ще помогне за стимулиране на растежа и увеличаване на продуктивността. След третата година, премахвайте старите клонки, за да омоготвите място за нови.

Защо да изберете Jostaberry за вашата градина? Jostaberry не само че дава обилна реколта от вкусни плодове, но и добавя декоративен елемент към вашата градина със своята пищна зеленина и компактен вид. Без нужда от специални третирания или защита от вредители, той е идеалният избор за всеки, който търси ниско поддържане и висока отдача от своята градина.

Добавете Jostaberry към вашата колекция от градински плодни храсти се наслаждавайте на уникалния вкус и многофункционалност на този изключителен плод през целия сезон!

           МОЖЕ ДА КУПИТЕ ТУК ПЛОДНИ ХРАСТИ ЗА ГРАДИНАТА

Разсадник Flower-Garden plant ПРЕДЛАГА ХРАСТОВИДНИ РОЗИ,КАТЕРЛИВИ РОЗИ,ПЛОДНИ ХРАСТИ,РАСТЕНИЯ ЗА ЖИВ ПЛЕТ,ДЕКОРАТИВНИ ТРЕВИ,МЕДОННОСНИ РАСТЕНИЯ И ДЕКОРАТИВНИ ХРАСТИ ЗА ГРАДИНАТА тел за поръчки 0887/31-35-38


« Назад към всички публикации