ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аронията е безценно природно съкровище

Аронията е пречиства радиацията от организма!

 
Японците ще си пречистват организма от радиацията след Фукушима, със сока от нашата Арония! 
 
Учените, които от 60 години насам се занимават с изследвания на чудодейното растение, твърдят, че то изхвърля радиоактивните елементи от организма  за 36 часа. А ако се приема по-продължително време, се изхвърлят около 80% от токсините в тялото ни!
 
Това става благодарение на уникалният химичен състав  на плодовете на Аронията. В тях се съдържат биологично полезни вещества, в пъти по-големи от колкото в другите лечебни растения и билки. Много по-силно е действието на витамините А, D, Е, Р и С, които Аронията притежава. 
Комбинацията на тези витамини с останалите химични съставки на растението, са мощно средство не само за борба с изхвърлянето на токсините, радиоактивните елементи и тежките метали от организма. А също така имат отличен ефект, за укрепване на съединителната тъкан и пазят капилярите от кръвоизливи, особено в мозъка и сърцето.
Вкусният сок има мощен антирадиационен ефект, особено за хора, които работят с компютри и тези, които водят дълги разговори по мобилните телефони.
 
> Аронията има антиоксидантен ефект от 3 до 5 пъти по-силен отколкото на другите растения. Унищожава свободните радикали и съответно раковите клетки.
 
Растението има и антисептично, противоалергично и антибактериално действие.
 
Турция, също е поръчала 10 000 корена от Арония, с цел развъждане и лечебно приложение.
 
Дотук всичко е прекрасно. Тъжното е само, че ние имайки това растение имаме цяло богатство, което не забелязваме. И отново други народи оценят нашите природни съкровища!
 
Рецепта за пиене на Арония: В продължение на месец се пие натурален сок от Арония, количеството е от 30 до 50 милилитра дневно, около половин час преди хранене.
 

Разсадник Flower-Garden plant предлага-малини,жълта малина,къпини,арония,цариграско грозде,касис,боровинки, тел за поръчки 0887/31-35-38


« Назад към всички публикации