ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

ГОДЖИ БЕРИ - (Lycium barbarum)

7.99 лв.5.99 лв.Спести: 2.00 лв.-25%
Каталожен №: AS-709

РЕДОВНА ЦЕНА: 7.99 лв.       СПЕСТЯВАТЕ: 3.00 лв

ПРОМО ЦЕНА: 5.99 лв.            ОСТАВАТ: 2 бр.




ГОДЖИ БЕРИ - Lycium barbarum

Годжи Бери е добре разклонен храст, който има многобройни тънки,изправени леторасти, достигащ височина и ширина до 2,5-3 метра. За да се запази плода, той се изсушава до консистенция, близка до тази на стафидата. СТУДОУСТОЙЧИВО РАСТЕНИЕ !

Непретенциозно растение,което с успех може да се отглежда на всякакъв вид почви-от глинести до песъчливи и бедни, на почви с алкална и кисела реакция! Най-добре се развива на слънчеви места защитени от силните ветрове. Сравнително добре понася силните засушавания. Не понася прекомерното преовлажняване. Цветовете са бледо лилави с дълги дръжчици, красиви, появяващи се в пазвите на листата по един или няколко. Цъфтежът е през юли и август, продължителен. Листата са тясно елиптични, сиво-зелени.

Плод – Плодовете са ярко червени до оранжево-червени, овални или продълговати с бъбрековидна форма. Познато е като храната на столетниците, използва като виагра, активно  бори раковите клетки и целулита, преждевременното стареене на кожата и редица сериозни заболявания. Регулира и подобрява работата на имунната система. Плодовете на Годжи Бери активно участва при борба с диабета, хипертонията, алергичните реакции и астмата. Консумирайте Годжи Бери ако се чувствате уморени или отпаднали, имате болка в очите или зрението Ви изневерява….        Годжи Бери е полезна билка за черния дроб, бъбреците, очите, подсилва организма, дава енергия.  Според последните проучвания, количествата витамин C в лиция са приблизително 500 пъти повече от тези в Цитрусите. Смята се,че това е плодът с най-високи съдържания на витамин C сред всички познати до момента. Известно е още като Виагра”,”Търсач на Удоволствия”,”Склуптор на Целулита”,”Императорското плодче” Растението Годжи бери се отглежда много лесно. Цветовете се появяват рано през лятото, а плодовете се берат до падането на сланите. Годжи бери се използва освен за добив на плодове, за жив плет и за декорация в цветната градина.

Обем на контейнера: 1.5 л

 Снимката е илюстративна - на снимката е показано как ще изглежда растението след положените необходими грижи!

Доставката е с куриер ЕКОНТ до офис или до ваш адрес.

 Сигурна опаковка преди изпращане


Разсадник Flower-Garden plant предлага-малини,къпини,арония,цариграско грозде,касис,боровинки,бяла ягода,жълта малина,годжи бери тел за поръчки 0887/31-35-38