ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Радиканс Блонди (Euonymus fortunei)

6.89 лв.4.27 лв.Спести: 2.62 лв.-38%

 РЕДОВНА ЦЕНА: 6.89 лв.    СПЕСТЯВАТЕ: 2.62 лв.

ПРОМО ЦЕНА: 4.27 лв.        ОСТАВАТ: 10 бр.

 

РАДИКАНС БЛОНДИ

Euonymus fortunei Blondy е непретенциозен и лесен за отглеждане вечнозелен храст. Достига на височина до 120 см, като се катери с хващателните си корени или пълзи по земята. Вечнозелените листа са с овална форма оцветени със зелено по ръбовете и жълти от вътре. Оформяне и подрязването са възможни по всяко време. Обикновено се изрязват само издънките, които пречат. Зимува на открито без специална защита. При засушаване в немразовити дни се полива умерено. Годишен прираст: 20-30см. През есента листата се оцветяват от нежнорозово през червено и пурпурночервено до кафявочервено. Има нужда от силно слънце, иначе губи ярко-жълтите си оттенъци по листата. 

Като почвопокривно растение, за алпинеуми или декориране на бордюри, скални кътове, композиции, в кашпи, при направа на цветни геометрични фигури, за укрепване на склонове.

Височина в момента: 20-30см.

Обем на контейнера: 1л.

Снимката е илюстративна - на снимката е показано как ще изглежда растението след положените необходими грижи!

Доставката е с куриер ЕКОНТ до офис или до ваш адрес.

Сигурна опаковка преди изпращане