ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Campanula portenschlagiana

6.45 лв.4.99 лв.Спести: 1.46 лв.-23%

РЕДОВНА ЦЕНА: 0 лв.    СПЕСТЯВАТЕ: 0 лв.

ПРОМО ЦЕНА: 0 лв.         ОСТАВАТ: 0 бр.

КАМПАНУЛА ДАЛМАТИНСКА

Силно и бързо разпространяващо се почвопокривно цвете, Campanula Portenschlagiana, известно още като Далматинска кампанула заради произхода си, е нискорастящо многогодишно растение, което образува гъста, вечнозелена покривка, окичена с виолетови камбанки. Campanula Portenschlagiana е идеалният метод ако желаете да потиснете развитието на плевелите в определени зони на градината. Изключително красиво тревисто растение, обилно цъфтящо през цялото лято - от Май до Септември. Непретенциозно откъм отглеждане. Не страда от болести и вредители. Привлича пчели и пеперуди. Превзема бързо свободна площ около себе си, ако е посадена на богати почви. Предпочита добре дренирани почви и леко засенчване в най-горещите дни от годината.  

Може да се използва в скални кътове и алпинеими, каменни стени... Може да се сади в кашпи и балконски саксии и сандъчета, също и като каскадно растение.

Височина в момента: 10см.

Обем на контейнера: 0.5л.

Снимката е илюстративна - на снимката е показано как ще изглежда растението след положените необходими грижи!

Доставката е с куриер ЕКОНТ до офис или до ваш адрес.

Сигурна опаковка преди изпращане