ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

БЯЛА ЯГОДА - (WHITE PINEBERRY)

0.00 лв.0.00 лв.Спести: 0.00 лв.--339%
Каталожен №: AS-710

РЕДОВНА ЦЕНА: 000 лв.       СПЕСТЯВАТЕ: 000 лв

ПРОМО ЦЕНА: 000 лв.            ОСТАВАТ:000 бр.






БЯЛА ЯГОДА - WHITE PINEBERRY

Белите плодчета понякога са с бледорозов нюанс и сладкият им, много свеж вкус напомня този на ананаса. Те не са резултат от генно инженерство, а са диворастящи, родом от Южна Америка. Някои твърдят, че преди седем години холандски учени ги култивират. 
Според други източници те са хибрид между южноамериканската ягода Fragaria chiloensis, която се среща в някои диви местности на Чили, и северноамериканското червено изкушение Fragaria virginiana.  Едно е сигурно, името им е „Pineberries”, съчетание от английските думи за ананас и ягода, и днес покоряват производители и потребители с уханието, невероятния си вкус и необичаен вид. Като обикновените ягоди, и при тях се ражда първо зелено плодче и после постепенно придобива бял цвят, а зрънцата му са тъмночервени. Като размер обаче бялата ягода е наистина малка – между 15 и 33 милиметра.
Идеалното място за отглеждане на ягоди е на слънце, въпреки че можете да добиете реколта и само с половин ден на слънце.
Независимо дали сте избрали глина, пластмаса, дърво или нещо друго като материал, осигурете дълбочина на почвата от поне 30 см. за да се развие добре кореновата система на растението. От широчината на контейнера зависи колко растения ще се съберат – правилото е да оставяте около 15-25 см. между растенията.
Почва
Ягодите обичат дълбока, глинеста почва, с добър дренаж. Това означава, че в нея трябва да има много органична материя (като тор, дървесина или торф) както и малко пясък или малки камъчета. Не забравяйте да разпробиете дъното на контейнера.
За оптимална продукция поддържайте растенията добре полети. Растенията дават плод  2-3 години, без да има нужда от разсаждане.
Ягодите са богати на хранителни вещества. Заемат второ място по антиоксиданти след сините боровинки. 

Обем на контейнера: 0.650 л

 Снимката е илюстративна - на снимката е показано как ще изглежда растението след положените необходими грижи!

Доставката е с куриер ЕКОНТ до офис или до ваш адрес.

 Сигурна опаковка преди изпращане

Разсадник Flower-Garden plant предлага-малини,къпини,арония,цариграско грозде,касис,боровинки,бяла ягода,жълта малина,годжи бери тел за поръчки 0887/31-35-38