ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РОЗИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ЗА ГРАДИНАТА Flower-Garden plant предлага Храстовидни рози,Катерливи рози,Десертни лози,Декоративни храсти,Декоративни треви,Плодни храсти, тел за поръчки 0887/31-35-38

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Dianthus anatolicus-(Турски карамфил)

0.00 лв.0.00 лв.Спести: 0.00 лв.--336%

 РЕДОВНА ЦЕНА:  лв.   СПЕСТЯВАТЕ:  лв.

ПРОМО ЦЕНА:  лв.        ОСТАВАТ:  бр.

Турски карамфил

Mногогодишно вечнозелено растение, което прилича на таралеж със сивозелени сочни вечнозелени гъсти листа. Цветовете са еднични, от бяло до бледорозови, разположени на къси дръжки над листата. Двегодишното растение образува гъста туфа, в следващите години се разраства, като почвопокривно, но в никакъв случай не е бързорастящо и инвазивено. Напълно зимоустойчиво растение. Цъфти в края на пролетта и началото на лятото. Цветовете са разположени на около 10 см високи цветоноси, могат да са бели, бели с цикламено око или бледорозови, ароматни са.  

Расте на всякакви градинска, добре дренирани почви, с умерена влажност, или на доста сухи каменисти слънчеви места. Предпочита алкална почва, но добре понася неутрална или даже леко кисела. Като новозасадено растение да се полива редовно, докато корените му нарастнат и е в състояние само да си набавя нужната влага. 

Съчетава се много добре с камъни -. в ниски бордюри и композиции, алпинеуми и скални кътове.

Височина в момента: 10см.

Обем на контейнера: 1л.

Снимката е илюстративна - на снимката е показано как ще изглежда растението след положените необходими грижи!

Доставката е с куриер ЕКОНТ до офис или до ваш адрес.

Сигурна опаковка преди изпращане